Elektra staat voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp dat Elektra al jaren zeer belangrijk vindt. Energiebesparing en meer rendement behalen, zijn onderwerpen die hoog in het vaandel staan bij deze elektrotechnische partner van vele particulieren en bedrijven rondom Epe. De term duurzaam bouwen is bij huidige bouwprojecten niet meer weg te denken, zo vindt men bij Elektra. Met name de installatietechniek blijkt hierin zeer belangrijk. Helemaal in een vergrijzende samenleving. Een onderwerp als domotica is dan ook zeer belangrijk, vindt men bij Elektra. Het woord domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van het woord techniek. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Comfort, veiligheid en energiebesparing zijn zeer belangrijk in een vergrijzende samenleving.

E.nu Veluwe

Nederland moet op grote schaal anders, slimmer en vooral duurzaam met energie omgaan. Daarom is Elektra aangesloten bij E.nu Veluwe. Dat staat voor Energiebesparing nu!. Het is een landelijke keten van regionaal samenwerkende bedrijven die zich volledig richten op (maatwerk)advies voor energiebesparing en het uitvoeren van maatregelen (isolatie, verwarming, ventilatie, verlichting). Meer weten over duurzame energie en eventuele aan te vragen subsidies? Elektra helpt graag om kosten te besparen.

Nadere info? Surf naar www.veluwe.e-nu.nl

Uw Duurzame Installateur

Elektra is ook aangesloten bij het collectief Uw Duurzame Installateur. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van (elektrotechnische) installateurs. Net als de andere bedrijven in dat collectief zorgt Elektra er voor dat ze naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Nadere info? Surf naar www.uwduurzameinstallateur.nl

Duurzaam Wonen in Epe

Het begrip duurzaamheid is continu in beweging. Zo is het Eper installatiebedrijf Elektra onlangs samen met enkele andere ondernemers het collectief Duurzaam Wonen in Epe gestart. Diverse aanvullende bedrijven lichten consumenten (maar ook bedrijven) in over besparingsmaatregelen die ook nog eens goed voor het milieu zijn. Gezond, groen, efficiënt en energiezuinig zijn kernwaardes waar Elektra en ook Duurzaam Wonen in Epe zich achter scharen. Naast Elektra doen aannemersbedrijf Wissel Bouw, Glasservice Van Essen, technisch installatiebedrijf de Wijnbergen, de Hypotheekshop Epe en Schieven Keizer Garantiemakelaars mee met het collectief Duurzaam Wonen in Epe.

Nadere info? Surf naar www.duurzaamwoneninepe.nl 

Offerte aanvragen

Velden bepalen voor offerte aanvraag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.

Vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier.

Diensten

Ons team

Contact

Nadere informatie over Elektra in Epe? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0578-612538, mail naar info@elektrabv.nl of met onderstaand contactformulier:

Vacatures

Elektra is op dit moment op zoek naar een gemotiveerde Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties. Ben jij geladen met ambitie? Denk jij dat je in ons team past? Stuur dan een sollicitatie (inclusief CV) naar het mailadres info@elektrabv.nl. Voor aanvullende vragen, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0578-612538. We zijn zeer benieuwd wie ons team komt versterken!

Elektra bestaat sinds 1933. De firma is opgericht door J.M. van Emmerik. Na de start in Delft is de tweede generatie via Zoetermeer in Epe terechtgekomen met een bedrijf in de elektrotechniek. De tweede generatie J.M. van Emmerik is in 1969 in het bedrijf gestapt. In 1996 hebben de 2e en 3e generatie J.M. van Emmerik Elektra overgenomen. Sinds 1997 staat Mark van Emmerik aan het roer. 

Elektra staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. Wanneer het gaat om elektrotechnische werkzaamheden voor woning of bedrijf is een ieder bij Elektra aan het juiste adres. Installatietechniek, meet- en regeltechniek, beveiligingstechniek, communicatietechniek, service en onderhoud, al deze facetten worden vakkundig en met veel plezier opgepakt door dit Gelderse installatiebedrijf.

Certificeringen, erkend leerbedrijf en maatwerk advies voor energiebesparing

Elektra’s kwaliteit, kunde en kennis wordt onderschreven door verschillende certificeringen en erkenningen waaraan het bedrijf al jaren voldoet. Zo zijn de monteurs van Elektra allemaal VCA-gecertificeerd. Door middel van deze certificering laat het installatiebedrijf uit Epe zien dat ze werkt volgens alle veiligheids-, milieu- en gezondheidseisen. Daarbij is Elektra een erkend leerbedrijf (BRL/BOL) voor Kenteq. Elektra is al sinds jaar en dag lid van Uneto, later bekend als Uneto-VNI. Sinds 1 januari 2019 is de naam Uneto-VNI gewijzigd in Techniek Nederland. Uiteraard zijn wij nog altijd lid van deze ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Een kleine greep uit de opgeleverde projecten

Elektra B.V.

Elektra uit Epe is al decennia lang hét adres om elektrotechnische werkzaamheden uit te laten voeren.

Of het nu gaat over installeren, meten, vervangen, repareren, aanpassen of inspecteren, Elektra is steevast geladen met ambitie. Iedere elektrische installatie wordt dus perfect up to date gehouden of gemaakt.

Het bedrijf noemt zich niet voor niets allround partner voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Elektra toont power wanneer het gaat om elektrotechnische producten en diensten. De werknemers zijn kortom helemaal thuis in de techniek.