Elektra staat voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp dat Elektra al jaren zeer belangrijk vindt. Energiebesparing en meer rendement behalen, zijn onderwerpen die hoog in het vaandel staan bij deze elektrotechnische partner van vele particulieren en bedrijven rondom Epe. De term duurzaam bouwen is bij huidige bouwprojecten niet meer weg te denken, zo vindt men bij Elektra. Met name de installatietechniek blijkt hierin zeer belangrijk. Helemaal in een vergrijzende samenleving. Een onderwerp als domotica is dan ook zeer belangrijk, vindt men bij Elektra. Het woord domotica is een samentrekking van het Latijnse woord domus (huis) en tica wat afkomstig is van het woord techniek. De officiële definitie van domotica is: De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Comfort, veiligheid en energiebesparing zijn zeer belangrijk in een vergrijzende samenleving.

E.nu Veluwe

Nederland moet op grote schaal anders, slimmer en vooral duurzaam met energie omgaan. Daarom is Elektra aangesloten bij E.nu Veluwe. Dat staat voor Energiebesparing nu!. Het is een landelijke keten van regionaal samenwerkende bedrijven die zich volledig richten op (maatwerk)advies voor energiebesparing en het uitvoeren van maatregelen (isolatie, verwarming, ventilatie, verlichting). Meer weten over duurzame energie en eventuele aan te vragen subsidies? Elektra helpt graag om kosten te besparen.

Nadere info? Surf naar www.veluwe.e-nu.nl

Uw Duurzame Installateur

Elektra is ook aangesloten bij het collectief Uw Duurzame Installateur. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van (elektrotechnische) installateurs. Net als de andere bedrijven in dat collectief zorgt Elektra er voor dat ze naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Nadere info? Surf naar www.uwduurzameinstallateur.nl

Duurzaam Wonen in Epe

Het begrip duurzaamheid is continu in beweging. Zo is het Eper installatiebedrijf Elektra onlangs samen met enkele andere ondernemers het collectief Duurzaam Wonen in Epe gestart. Diverse aanvullende bedrijven lichten consumenten (maar ook bedrijven) in over besparingsmaatregelen die ook nog eens goed voor het milieu zijn. Gezond, groen, efficiënt en energiezuinig zijn kernwaardes waar Elektra en ook Duurzaam Wonen in Epe zich achter scharen. Naast Elektra doen aannemersbedrijf Wissel Bouw, Glasservice Van Essen, technisch installatiebedrijf de Wijnbergen, de Hypotheekshop Epe en Schieven Keizer Garantiemakelaars mee met het collectief Duurzaam Wonen in Epe.

Nadere info? Surf naar www.duurzaamwoneninepe.nl