Service en Onderhoud

Service en onderhoud van een elektrische installatie in een woning of bedrijfspand is van wezenlijk belang.

Daarom sluit Elektra in Epe graag servicecontracten af met hun opdrachtgevers. Heel handig, want zo ontzorgt Elektra al hun opdrachtgevers volledig. Bedrijven hoeven daar niet zelf aan te denken, het Eper bedrijf neemt zelf contact op over wanneer het (jaarlijkse) onderhoud gaat gebeuren. Op deze manier blijft de installatie perfect op peil. Dat is vooral erg belangrijk bij horecagelegenheden en zorginstellingen.

Inspecties en keuringen

Elektra kan de volgende inspecties en keuringen uitvoeren: elektrisch gereedschap, NEN 3140, NEN 1010, noodverlichting en brandbeveiligingssystemen. Daarnaast voert Elektra analyses en scans uit die van belang zijn voor uw bedrijfsvoering zoals preventief/correctief onderhoud, energiebesparing en thermografisch onderzoek. Ook levert en verhuurt Elektra aggregaten. Zo hebben Elektra’s opdrachtgevers het comfort van elektriciteit op iedere gewenste plek.

Storingen worden direct opgelost

Ook de enorme flexibiliteit om storingen bij opdrachtgevers op te lossen is een groot goed bij Elektra. Het streven? Snel reageren en handelen, om er uiteindelijk voor te zorgen dat storingen bij bedrijven zo min mogelijk voorkomen.

De storingsdienst van Elektra in Epe is daarom zeven dagen per week 24 uur per dag te bereiken via het telefoonnummer 0578-612538. Dus is er een storing? Bel ons en wij zorgen er voor dat het razendsnel opgelost wordt.