Meet- en Regeltechniek

Meet- en regeltechniek is een ander segment waarin Elektra actief is. Klimaatbeheersing en gebouwbeheersystemen worden vaak door het Eper bedrijf aangelegd. Jarenlange ervaring in de uitvoering van gebouwbeheersystemen geven voldoende zekerheden om een betrouwbare en gedegen ondersteuning te kunnen verlenen.

Het ontwerp van deze beheersystemen wordt door andere partijen gedaan, de uitvoering en de ondersteuning van deze meet- en regeltechniek, komt voor rekening van Elektra. Deze ondersteuning kan variëren van het opstellen van een programma van eisen tot en met het turn-key uitvoeren van een totaalproject inclusief de levering van apparatuur, regelkasten en bekabeling. Elektra biedt kortom perfecte ondersteuning bij het in bedrijf stellen van nieuwe installaties en het inregelen van bestaande gebouwen.

Instellen procesinstallaties

Regeltechniek is de techniek om een systeem een bepaald gewenst resultaat te laten produceren door het werkelijke resultaat te meten, te vergelijken met de gewenste waarde, en bij afwijking het systeem bij te sturen. Elektra's afdeling Meet- en regeltechniek gaat onder meer aan de slag met het instellen, repareren en in gebruik nemen van procesinstallaties en apparatuur.

De storingsmonteurs en onderhoudsmonteurs van Elektra hebben diverse certificaten gehaald om extra kennis te vergaren over meet- en regeltechniek.

Nadere aanvullende informatie hierover? Neem gerust contact met ons op!