Beveiliging

Inbraakwerend hang- en sluitwerk is zeer belangrijk, maar een elektronische beveiliging biedt daarnaast een uitstekende aanvulling op de totale beveiliging van woonhuis of kantoor, zo vindt men bij Elektra. Videotoezicht is eigenlijk bijna onmisbaar geworden. Daarom heeft Elektra de passende oplossing voor beveiliging en bewaking van een bedrijfspand, woonhuis of instelling.

Beveiliging in zorg

De elektronische beveiliging in de zorg is ook een segment waar Elektra zich zeer mee bezig houdt. De zorgsector vraagt tegenwoordig namelijk om een uitgebreide aanpak als het gaat om de beveiliging van mensen en gebouwen. Geïntegreerde aanpak zorgt ook in deze sector voor efficiëntieverbetering.

Elektra richt zich al jaren nadrukkelijk op deze bijhorende domotica (integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven). Dat geldt in woonhuizen, maar ook in zorginstellingen. Het gaat daarbij bijvoorbeeld over het regelen van klimaat en verlichting, maar eveneens om extra elektronische beveiligingszorg zoals bewegingsmelders, detectiechips, uitluistersystemen en camerabewaking.

Complete beveiligingssystemen

Elektra levert kortom complete beveiligingssystemen voor allerlei segmenten. Elektra heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van branddetectiesystemen. Ook het belang van de aanleg en het onderhoud van goede noodverlichting is steeds duidelijker geworden. Elektra wil u graag van dienst zijn om dit onderhoud uit uw handen te nemen.

Ook biedt Elektra betaalbare en flexibele beveiligingsoplossingen zoals digitale videobewaking, toegangscontrole aan de poort en een ontruimingsinstallatie.

Nadere aanvullende informatie hierover? Neem gerust contact met ons op!