Over ons

Elektra bestaat sinds 1933. De firma is opgericht door J.M. van Emmerik. Na de start in Delft is de tweede generatie via Zoetermeer in Epe terechtgekomen met een bedrijf in de elektrotechniek. De tweede generatie J.M. van Emmerik is in 1969 in het bedrijf gestapt. In 1996 hebben de 2e en 3e generatie J.M. van Emmerik Elektra overgenomen. Sinds 1997 staat Mark van Emmerik aan het roer. 

Elektra staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht. Wanneer het gaat om elektrotechnische werkzaamheden voor woning of bedrijf is een ieder bij Elektra aan het juiste adres. Installatietechniek, meet- en regeltechniek, beveiligingstechniek, communicatietechniek, service en onderhoud, al deze facetten worden vakkundig en met veel plezier opgepakt door dit Gelderse installatiebedrijf.

Certificeringen, erkend leerbedrijf en maatwerk advies voor energiebesparing

Elektra’s kwaliteit, kunde en kennis wordt onderschreven door verschillende certificeringen en erkenningen waaraan het bedrijf al jaren voldoet. Zo zijn de monteurs van Elektra allemaal VCA-gecertificeerd. Door middel van deze certificering laat het installatiebedrijf uit Epe zien dat ze werkt volgens alle veiligheids-, milieu- en gezondheidseisen. Daarbij is Elektra een erkend leerbedrijf (BRL/BOL) voor Kenteq. Elektra is al sinds jaar en dag lid van Uneto, later bekend als Uneto-VNI. Sinds 1 januari 2019 is de naam Uneto-VNI gewijzigd in Techniek Nederland. Uiteraard zijn wij nog altijd lid van deze ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.