Installatietechniek

Elektra is een allround installatiebedrijf. Het Eper bedrijf werpt naar eigen zeggen een helder licht op de volledige installatie in een woning of bedrijf. Elektra is een deskundig installatiebedrijf dat 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar staat voor haar klanten.

Installatietechniek particulieren

Of het nu nieuwbouw is of bestaande projecten: iedere elektrische installatie wordt perfect door Elektra aangelegd of up to date gehouden. Het Eper bedrijf noemt zich niet voor niets allround partner voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Ook het aanleggen en installeren van verlichting behoort tot de mogelijkheden. Stelregel van Elektra? ‘Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit, goede service en geven persoonlijke aandacht.’

Installatietechniek bedrijven

Elektra heeft veel werk in de utiliteitsbouw en verzorgt de installatie in kantoren, winkelpanden, zorginstellingen, horecagelegenheden en voor industriële firma’s. Het turn-key uitvoeren van een totaalproject behoort bij Elektra tot de mogelijkheden.
Elektra staat ook hier te boek als betrouwbare elektrotechnische partner.

Of je nu een particuliere klant bent of een zakelijke relatie? Elektra staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week paraat om storingen en problemen op te lossen. De storingsdienst van Elektra in Epe is te bereiken via het telefoonnummer 0578-612538.